Facial treatments

Casmara

Casmara maakt al sinds 2020 deel uit van The Nail and Beauty Freak assortiment. Aanvankelijk alleen met de maskers en nu is daar dan ook de complete thuisverzorging serie met maar liefst 10 lijnen aan toegevoegd.

Met behulp van EIGEN FORMULES is de cosmetica ontwikkeld en beidt elk wat wils voor een meer dan chappelijke prijs. Casmara Cosmetics richt zich o.a. op:

 • Eerste tekenen van leeftijd
 • Rimpels en lijntjes
 • Gedehydrateerde huid
 • Droge huid
 • Huidverslapping
 • Verlies aan vitaliteit
 • Gevoelige huid
 • Roodheid
 • Menopauze problemen
 • Ogen
 • Hyperpigmentatie
 • All over care
 

De algen in de alginaatmaskers van Casmara zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, worden ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zondes rondom mond en ogen behandelt, iets dat met andere maskers vaak niet mogelijk is.

De maskers zijn een welkome afsluiting van elke gezichtsbehandeling!

Gezichtsbehandelingen

Casmara Purifying Treatment
SESSIE 1 uur en 30 min    € 88,50
 • Een revolutionaire behandeling die de huid zuivert op alle niveaus zonder aanvullende producten te hoeven gebruiken.

GOJI Treatment
SESSIE 1 uur en 30min    € 88,50
  • Een geavanceerde behandeling met een Goji-bessen gezichtsmasker. Ideaal om tekenen van veroudering op uw huid te voorkomen.
Shinestop Selective Dermopurifying Treatment
SESSIE 1 uur en 30min    € 89,85
 •  Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen vorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren en terug in balans te brengen.

Over Casmara Treatments

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment.

Voordelen van Casmara Treatments

Casmara biedt oplossingen voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid. U kunt eenvoudig een doelgerichte behandeling of masker vinden voor ieder specifiek huidprobleem. Een ander voordeel van deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel -en zichtbaar!

Casmara Treatments

 • Goji: Een geavanceerde behandeling met een Goji-bessen gezichtsmasker. Ideaal om tekenen van veroudering op uw huid te voorkomen.
 • Ocean Miracle: Een eco-natuurlijke Anti-Aging en verstevigende behandeling.
 • Skin Sensations:  Zorgt voor het herladen van de vitaliteit van de huid. Dankzij de high-tech afgifte van werkstoffen, is deze behandeling uniek en te vergelijken met invasieve esthetische behandelingen.
 • Age Defense: Een professionele, natuurlijke behandeling met een geavanceerde anti aging systeem 360o op basis van Pro-Biotic & Pre-Biotic technologie.
 • Rgnerin Inhibitor: Een regenerende behandeling met Anti rimpeleffect. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor celvernieuwing en de rimpelvorming in de huid tegen te gaan.
 • Intensive Q10: Een krachtige anti-aging behandeling waarin het Co-enzyme Q 10 een belangrijke rol speelt.
 • Shinestop: Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen vorming. Het doel van deze behandeling is de huid te zuiveren, te normaliseren en terug in balans te brengen.
 • Nacar: Een superieure behandeling, gericht op het bestrijden van de vette huid, alsmede de comedonen vorming.
 • Elixircell: Een krachtige behandeling met een nieuwe serie actieve ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen aangaande huidverjonging.
 • Purifying: Een revolutionaire behandeling die de huid zuivert op alle niveaus zonder aanvullende producten te hoeven gebruiken.
 • Iinfinity Rejuvenation: Deze professionele verjongende behandeling is specifiek voor een ouder wordende huid om de strijd aan te gaan tegen verslapping, diepe rimpels en expressielijnen.
casmara-treatment
Age Defense Treatment
SESSIE 1 uur en 30min    € 142,50
 •  Een professionele, natuurlijke behandeling met een geavanceerde anti aging systeem 360o op basis van Pro-Biotic & Pre-Biotic technologie.
Rgnerin Inhibitor Treatment
SESSIE 1 uur en 30min    € 104,85
 • Een regenerende behandeling met Anti rimpeleffect. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor celvernieuwing en de rimpelvorming in de huid tegen te gaan.

Over Casmara Alginaat Maskers

Heeft u al eens gehoord van de speciale Casmara alginaat maskers? De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaat maskers zijn een perfecte aansluiting op bijvoorbeeld een peeling, acne cleansing treatment, microdermabrasie, carbon laser peel en microneedling vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd. Hierdoor kan het na elke behandeling toegepast worden.

Wilt u een Casmara alginaat masker toevoegen aan uw behandeling geef dit dan door bij het maken van uw afspraak, hiervoor moeten wij namelijk extra tijd inplannen. De agenda laat het i.v.m. drukte vaak niet toe om last minute wijzigen door te voeren.

Wat doen de maskers?

Bij The Nail and Beauty Freak werken wij vooral met de volgende 11 aliginaat maskers van Casmara:

 • Reaffirming masker: Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor het verstevigen van de borsten ofwel draineren bij gezwollen ogen.
 • Cinnamon masker: Een activerend en verjongend masker voor de huid.  Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt  voor  een hyperemie van  de huid met als gevolg  de regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid. Het is ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met radiofrequentie behandelingen ter versterking van het effect. Het masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen van het masker welke op de huid zijn aangebracht.
 • Gold masker: Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.
 • Goji masker: Het GOJI masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.
 • Re6tense masker: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische  eigenschappen.
 • Novanew masker: Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.
 • Rgnerin masker: Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie, microneedling of exfoliërende behandeling.
 • Green masker: Dit masker werkt verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Vandaar zeer goed in te zetten na een acne behandeling en bij een rode huid.
 • Sensitive masker: Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, nerveuze couperose huid.
 • Green tea masker: Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderede werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.
 • Vitamin Vegetable: Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

wij zijn een gezellige en leuke schoonheidssalon voor iedereen, die in en rond de omgeving van Den Haag woont.

Bij ons voel je je meteen op je gemak.

MAAK HIER DIRECT UW AFSPRAAK

Want to see more?

 

Email mij